De grote verhuis van de Banneuxkes 

Eind oktober was het zo ver, de Banneuxkes verlieten voor altijd hun vertrouwde toneelzaal, waar zij meer dan 24 jaar lief en leed hebben gedeeld met een fijne groep vrienden, toneelspelers, de helpende handen die de horeca vertegenwoordigden of decors bouwden.
Met een lach en een traan werden twee weekends ingevuld met afbreken van licht- en klankattributen. Magazijnen werden uitgemest en overblijvende spullen gesorteerd voor de grote verhuis. Er werd meer dan tien keer naar het stort gereden om de vele gebruikte spullen en meubelen naar een laatste rustplaats te brengen.
Op zaterdag 28 oktober, werden de handen in elkaar geslagen om twee volle vrachtwagens en menig gevulde aanhangwagens te vervoeren naar onze nieuwe magazijnen bij ‘Houben dranken’ in de Rechterstraat. Het relaas van die drukke werkdagen kan u zien in een kort fotoverslag.
Ondertussen wordt er weer hard gewerkt aan de 25 jarige viering.

Reserveer tijdig voor “Oaze drèède bontenoaved”.

 

 

Kal verroaze èn zjenever drènke

Foto's van André Gielissen

Banneuxkes uit de nood gered door Eetcafé “De Kwaakvos”.

De Kwaakvos repetitie lokaal in de Kwaakvos

 

 

De Banneuxkes mogen gebruik maken van één van de ruimtes, gelegen achter het eetcafé, voor de repetities voor het jeneverstuk dat op zondag 15 oktober 2017 bij de Jeneverfeesten in namiddag zal opgevoerd worden.

Bedankt aan Eddy Vandevenne.