E koee.t es e koee

 

E koee.t es e koee

Een jaar is zo voorbij en dat zullen we geweten hebben.

Eigenlijk hebben de Banneuxkes vorig jaar gewoon doorgewerkt. Neem nu bijvoorbeeld de Virga Jesse Feesten. Tesamen met toneelgezelschap Schimpen hebben we straattheater van de bovenste plank gebracht in de stad. Ook bij de Jeneverfeesten waren verschillende Banneuxkes in verschillende gedaantes aanwezig tijdens een geleide mysterieuze wandeling doorheen de Jenevergeschiedenis.

Als boer, boerin, non, pastoor, champetter/belleman, begijn of clochard. En vergeten wij ook niet de vijfde editie van "Boottheater" op de Limburgia. Al was de druk soms heel hoog, en de repetitietijden heel kort, het spel was er, en werd door het publiek op heel goede kritieken onthaald.

Begin oktober hebben we onze batterijen terug opgeladen in Heer-Sur-Meuse. Met een twintigtal Vrolijke vogels hebben we bos en heuvels bewandeld. De groepsspirit werd hierdoor opgekrikt, en zo zijn we vol nieuwe energie gestart met de repetities. Samen met onze regisseur Ron Rerren hebben we heel hard gewerkt aan onze nieuwe productie.

In regie van Ron Rerren